Ridning for børn og voksne på dit lokale ridecenter

Ridning for børn og voksne på dit lokale ridecenter

Mange forældre oplever, at deres børn – især de små piger – bliver særligt interesserede i heste, når de når en vis alder. Det er ikke alle forundt at købe egen hest eller pony – der er ikke tale om nogen lille økonomisk udskrivning, og en hest eller en pony er også temmelig dyr i drift. Og så er det ikke alle, som kan have sådan et stort dyr boende på matriklen.

Men det er heller ikke nødvendigt selv at skulle ud og investere i hest eller pony. Du kan nemlig benytte et af de mange ridecentre rundt omkring i landet, som tilbyder rideundervisning og andre spændende arrangementer med hestene. Og bor du i nærheden af hundested, findes et af de bedste af slagsen lige rundt om hjørnet!

Få rideundervisning og fællesskab på Slettebjerggard Ridecenter

Med sin smukke beliggenhed midt i det naturskønne Nordsjælland – ti minutters gang fra stranden ved Kattegat – er Slettebjerggard Ridecenter et herligt sted at modtage rideundervisning. På Slettebjerggard Ridecenter finder du såvel heste som ponyer i alle størrelser og temperamenter. Du kan vælge mellem begynderhold og ridehold for let øvede og øvede ryttere. Og for de viderekomne ryttere tilbydes særskilt undervisning i dressurridning og spring.

Foruden skoleridt, tilbyder Slettebjerggard Ridecenter også skovturs ridning, stævner, ridelejre og mange andre sjove aktiviteter. Det er den frivillige forening fra rideklubben, Slettebjerggard Rideforening, som står bag de mange sociale begivenheder. Foreningen består af frivillige, særligt forældre og bedsteforældre, som støtter op om børnenes hobby og tager del i fællesskabet.

Lækre faciliteter og masser af aktiviteter

På Slettebjerggard Ridecenter finder du de optimale rammer for udfoldelser med hestene i form af flere udendørs ridebaner (40×60), samt et rummeligt ridehus (20×40). Der afholdes jævnligt stævner, hvor de unge ryttere kan vise hvad de kan. Læs mere om rideundervisning og rideklub på slettebjerggaardridecenter.dk