Julie Sandlau

Julie Sandlau

Den danske smykkedesigner Julie Sandlau er en af landets allerdygtigste; i hendes kollektioner vil du med garanti finde noget, der lige præcis rammer dig – hvad enten du er på udkig efter en ny halskæde, en ring eller et armbånd. Hendes smykker er elegante og komplimenterende, og de pryder uden at overtage.

Hendes kollektioner er har alle et luksuriøst udtryk, og de kan noget helt særligt – de er nemlig moderne samtidig med, at de har et strejf af noget mere traditionelt.

Noget af det spændende ved Julie Sandlau er, at hun har kig på tendenser verden over, ligesom hun indarbejder naturen i sine værker. Hun har rejst meget på den østlige halvkugle, og her fangede en særlig plante en dag hendes opmærksomhed – den svage silhuet gjorde hun efterfølgende til en del af sit brand, og hun kalder det noget så smukt som “Livets Træ”. 

Det mere prangende islæt af østlig overdådighed kombinerer hun med stilig dansk minimalisme, hvilket er den perfekte kombination.

Julie Sandlau har ikke blot øjnene rettet mod resten af verden for inspiration – hun er også bevidst om de mange nødlidende. Derfor designede hun i samarbejde med Choice Foundation og Blue Dragon Children’s Foundation armbåndet kaldet “Breaking The Poverty Cycle”. Pengene fra salget går til udsatte børn i Vietnam – og det er ikke helt tilfældigt. Julie Sandlau har nemlig en fabrik i Hanoi, og hun har udtalt, at hun derfor føler sig forpligtiget til at hjælpe netop der. Hun yder desuden økonomisk nødhjælp af egen lomme gennem NGO’en “Børn og Unge i Nød”. 

Julie Sandlau er uden tvivl en af de mest talentfulde danske designere, og du vil med garanti kunne finde et eller flere smykker, der passer lige præcis din stil og smag samt dit behov.

Hos Fangels.dk finder du er stort udvalg af varer fra fantastiske Julie Sandlau. Besøg webshoppen straks og gør et smykke-scoop!