Italiensk mad i hyggelige omgivelser

Italiensk mad i hyggelige omgivelser

Carpaccio eller bruschetta til forret og pastaretter i ægte italiensk stil eller lækre italienske pizzaer til hovedret – det går man aldrig galt i byen med, og heldigvis er det ikke nødvendigt at rejse hele vejen til støvlelandet for at nyde godt af det populære, italienske køkken.

Centralt i Ballerup finder du et stort udvalg af italienske retter, som vi kender dem fra Italien, og menukortet er spækket med alle typer af italiensk mad samt gode vine fra de bedste italienske vindistrikter, så der findes noget til enhver smag: du kan både få serveret fiskeretter, kødretter, pastaretter eller pizza samt et bredt udvalg af italienske forretter og supper, som ellers kan være svære at opdrive på vores restauranter i Danmark. Falder det italienske køkken ikke i din smag, så fortvivl ej – på menukortet findes også både burgere, pommes frites, nachos, sandwicher og  wraps og både i weekender og på hverdage er det muligt at få sig en dejlig brunch. Der er desuden masser at vælge imellem til de yngste i selskabet.

Det hele kan nydes i lyse og hyggelige omgivelser i Ballerup. Restauranten er placeret i Ballerup Centeret, så et besøg kan med fordel kombineres med en shoppetur, og da mad og drikke kan købes til attraktive priser, er der god chance for, at der bliver råd til både shopping og spisning, når du trænger til en pause. Restauranten har masser af plads til jer uanset om I blot er to, der ønsker at nyde en hyggelig middag, eller om I er en større forsamling af venner eller familie. Ved særlige begivenheder kan restaurantens fine selskabslokaler benyttes, og de kan rumme helt op til 100 mennesker.

Skal du forkæle dig selv og dine nærmeste med en autentisk, italiensk middag i rare og hyggelige omgivelser, så se nærmere på denne restaurant i Ballerup.