Find den bedste ansigtsbehandling i København

Find den bedste ansigtsbehandling i København

Er du træt af din grå og vinterblege hud? Ønsker du dig en frisk glød i ansigtet, som udstråler ungdommelighed og spændstighed – og vil du gerne af med de mange urenheder og bumser, som nemt opstår, når huden er tør og sensibel? Så bør du starte på en frisk med en grundig ansigtsbehandling hos en dygtig og professionel kosmetiker eller kosmetolog.

Hvad er en ansigtsbehandling?

Når du sætter dig i den bløde og behagelige stol i en skønheds klinik, venter der dig en luksuriøs oplevelse. En ansigtsbehandling består først og fremmest i pleje af din hud med udgangspunkt i dennes type og beskaffenhed. Derfor vil din behandler typisk lægge ud med en grundig hudanalyse, som skal fortælle ham eller hende, hvilke produkter, som egner sig bedst til din hud.

Det kan være, at dine problemer skyldes irritation, fordi din hud reagerer dårligt på de pleje og rense produkter, du bruger til daglig. Dette vil en dygtig kosmetiker eller kosmetolog kunne se og føle – og dermed yde dig den bedste rådgivning og vejledning omkring den optimale pleje af din hud i hverdagen.

Efter analysen vil den egentlige behandling påbegyndes – som regel med en grundig rensning af huden i dit ansigt. Denne foregår typisk ved hjælp af damp, som kan åbne porerne, således at skidt og snavs nemmere kan renses ud. Din kosmetolog eller kosmetiker vil herefter, afhængig af din hudtype, anvende en eksfolierende creme, frugtsyre eller enzymer til at fjerne den grå overflade af afstødte hudceller fra hudens overflade. Dette gør det nemmere at indsluse de nærende ingredienser i de efterfølgende cremer, serummer og masker.

Hvor kan jeg få en professionel ansigtsbehandling i København?

Hvis du leder efter en god klinik med dygtige kosmetologer og kosmetikere, kan du tage et kig på Hayat Hair & Beauty. Du kan læse mere, og bestille tid online, på hayathairbeauty.dk