Et gammel trick med fyringsolie kan ikke lade sig gøre mere

Et gammel trick med fyringsolie kan ikke lade sig gøre mere

Det er faktisk lidt af et gammel trick, som dog ikke er en myte, men en sandfærdighed, man kunne benytte sig af i gamle dage, som mange udnyttede, men som blev stoppet af myndighederne.

Dog ser man tit, at nogle mennesker ikke bliver opdateret med informationen af den nyeste slags, så tidligere sandfærdigheder ender med at udvikle sig til løgnhistorier, som faktisk også kan lade sig gøre i et lille land som Danmark.

Specielt når man ikke har en god kilde at referere til – men du har du nu: denne artikel.

Tricket gik i gamle dage ud på, at når man tankede på en tankstation for at få brændstof på ens bil, så kunne nogle biler faktisk godt køre på fyringsolie, hvilket var markant billigere at handle, end hvis man skulle have diesel eller benzin.

Fyringsolie skal, som det ligger i navnet, bruges til at fyre med i for eksempel et oliefyr, og det skal ikke i brændstoftanken på en bil, men flere folk gjorde det alligevel.

På den måde sparede man i længden godt med penge på at tanke fyringsolie til ens bil.

Nogle mennesker gjorde det hver gang, mens andre gjorde det på udvalgte tidspunkter, så man ikke blev opdaget i det.

Nogle var så “smarte”, at de tankede fyringsolie i nogle oliedunke, som de tog med hjem, hvorefter de hældte olien på tanken i bilen.

Men dette ligger flere år tilbage, for nu om dage har myndighederne sørget for, at der blandt andet er noget farve i fyringsolie, som gør, at hvis man bliver taget med fyringsolie i ens bils tank, så kan man få en bøde for det.

Derfor skal du ikke tro det, hvis andre siger, at man stadig kan benytte sig af det trick.

Benyt den lovlige sti og lad fyringsolie gå til det, det er beregnet på.