Det kan du bruge et hobbyrum til!

Et hobbyrum er at finde i mange danske hjem. Men hvorfor skal du egentlig have sådan et rum? Hvad skal du bruge det til?

I denne artikel får du fem gode forslag til, hvordan du kan indrette dit hobbyrum. Læs med, og bliv klogere!

1. Opbevaring af sportsudstyr / træningsrum

Cykler du eller har du en hel masse udstyr til fodbold eller håndbold? Så er et hobbyrum det oplagte sted at opbevare dit udstyr. På den måde fylder det ikke i husets andre rum. Du kan også bruge hobbyrummet til at dyrke sport i. Hvis du f.eks. dyrker yoga eller styrketræner. 

2. Kreativt rum til leg for hele familien

Nyder I at være sammen som familie? Male? Tegne? Spille spil? Et hobbyrum er stedet, hvor I kan samles om disse fællesaktiviteter. Uden at det skal rode resten af boligen til. Indret f.eks. rummet med nogle gode borde, som børnene kan sidde ved. Og med en sofagruppe, hvor I sammen kan sidde og spille spil.

3. Sy, strikke eller hækle

Det at sy, strikke eller hækle kræver rolige omgivelser. Det kan blive for højt og larmende i stuen, når tv’et kører eller ungerne leger. Hobbyrummet er stedet, hvor du kan finde ro og indrette dig med en god lænestol og plads til dit garn og sytøj.

4. Herrerum 

Et godt sted at se fodbold uden forstyrrelser? Hobbyrummet er det oplagte sted. Her kan du indrette en rigtig mandehule med bløde møbler og et kæmpe stort tv. Perfekt til superliga, VM i fodbold og champions league!

5. Gildesal 

Er dit hobbyrum stort og rummeligt? Så kan du også indrette det som gildesal. Med lange borde og stole til. Så har du nemlig et lækkert rum, når du skal holde fest. Det sparer dig for en masse penge i lokaleleje!

Læs mere om at indrette rummet til dine hobbyer her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *