Billig varme i dit hus med en varmepumpe

Billig varme i dit hus med en varmepumpe

Skal huset være mere miljø og klima venligt – og vil du i samme omgang gerne spare en skilling på din årlige varme regning? Så bør du gå efter bedre isolering, både i vægge, tag og vindues ruder – og et mere energi effektivt system til opvarmning af boligen.

Vælg en varmepumpe og spar penge på den lange bane

Varmer du dit hus op ved hjælp af gammeldags elektriske varmeapparater, eller ved hjælp af vand, som varmes op af et gammelt, slidt fyr? Så er der helt sikkert penge at spare – og en temmelig stor miljømæssig gevinst at hente – ved at skifte fyret eller elradiatorerne ud med en luft til vand varmepumpe eller med en luft til luft varmepumpe.

Nu om stunder er en varmepumpe den mest effektive, og derfor samtidig billige, måde hvorpå du kan varme boligen op. Og da du samtidig kan opnå offentligt tilskud til montering af en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe, har denne hurtigt tjent sig selv ind igen.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge til min bolig?

Er det fyret, der skal skrottes – og er du glad for dit vandvarme system – bør du vælge at erstatte fyret med en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe varmer vandet i radiatorerne samt dit brugsvand op med væsentligt højere effektivitet som det gamle fyr, kræver stort set ingen vedligeholdelse, og har en langt større drift sikkerhed.

Er det der imod de elektriske radiatorer, som skal ud af dit hus, kan disse snildt erstattes med en luft til luft varmepumpe. Du sparer op imod halvfjerds procent på dine årlige udgifter til varme med en luft til luft varmepumpe, samtidig med at du får et bedre indeklima takket være de indbyggede luftfiltre.

Få råd og vejledning til opsætning af varmepumpe i Vejle på givekoleservice.dk